Onderwerp nieuwsbrief Rapidiously repurpose client-based. Is de nieuwbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online
Opening expositie 'samen sterk in onze buurt'
Als Veiligheid en Defensie College van ROC Midden Nederland willen wij de buitenwereld naar binnen halen en de binnenwereld naar buiten brengen. Veiligheid en Defensie raakt ons immers allemaal. 

Jan Donders, een buurtbewoner en fotograaf heeft onze leerlingen meerdere malen gefotografeerd wanneer ze buiten aan het werk waren. Zijn foto’s illustreren hoe trots we zijn op onze buurt waar het mogelijk is om dit onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren.


Van deze foto's hebben wij een expositie gemaakt in onze school, 
die wij op dinsdagmiddag 13 oktober openen op de Dassenweide 3 te Nieuwegein. Wij stellen het zeer op prijs als u hierbij aanwezig wilt zijn. 
 
15.30 ontvangst met koffie/thee en fris
16.00 Opening, welkomstwoord                                                                                                                                                                   
16.15 Rondleiding
16.30 Vrije bezichtiging en gelegenheid tot netwerken met een drankje en een hapje.
 
Wilt u ons laten weten of u hierbij aanwezig wilt zijn? U kunt een bericht sturen naar mw. de Zwijger (a.dezwijger@rocmn.nl) Alvast hartelijk dank.

Vanaf nu tot 2018 willen we onze school openstellen voor de buitenwereld en willen we onderzoeken waar we meerwaarde kunnen hebben in de buurt. Een eerste idee is om deze foto-expositie in te richten. De expositie blijft hangen tot eind januari 2016 en is vrij toegankelijk op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur. 
 

Met vriendelijke groet,
 
Ruud van Diemen
Directeur Veiligheid & Defensie College